• تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۱
  • کد خبر : 846
  • چاپ خبر

میوه ها، سبزیجات می توانند به شما در جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک کنند

سرطان روده بزرگ با سرعت نگران کننده ای در میان بزرگسالان جوان در حال افزایش است، اما یک مطالعه جدید می گوید عادات غذایی بهتر می تواند این روند را تغییر دهد. بر اساس گزارش انجمن سرطان آمریکا، حدود 20 درصد از سرطان های تشخیص داده شده روده بزرگ در افراد 54 ساله و کمتر

سرطان روده بزرگ با سرعت نگران کننده ای در میان بزرگسالان جوان در حال افزایش است، اما یک مطالعه جدید می گوید عادات غذایی بهتر می تواند این روند را تغییر دهد.

بر اساس گزارش انجمن سرطان آمریکا، حدود 20 درصد از سرطان های تشخیص داده شده روده بزرگ در افراد 54 ساله و کمتر رخ می دهد که تقریباً دو برابر میزانی است که سه دهه پیش مشاهده شده بود.

اما یک جفت مطالعه جدید از دانشگاه فلیندرز در بریتانیا نشان می دهد که اگر افراد مصرف فیبر خود را افزایش دهند و غذاهای سالم بیشتری مصرف کنند، می توانند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهند.

یوهانس ملاکو، محقق ارشد، اپیدمیولوژیست تغذیه در مؤسسه تحقیقات بهداشتی و پزشکی فلیندرز، گفت: “ما ارتباط مستقیم زیادی بین انتخاب های غذایی نامناسب و سرطان های گوارشی شناسایی کرده ایم.”

ملاکو در انتشار خبری فلیندرز افزود: مهمتر از همه، ما متوجه شدیم که رژیم غذایی سرشار از چربی‌ها و سبزیجات سالم و در عین حال محدود کردن مصرف قند و الکل می‌تواند به طور بالقوه خطر ابتلا به سرطان روده و سایر سرطان‌ها را کاهش دهد.

بر اساس نتایجی که اخیراً در مجله اروپایی تغذیه منتشر شده است، افرادی که بیشترین فیبر و اسیدهای چرب غیراشباع را مصرف می‌کنند، 15 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند.

ملاکو گفت: «ما به طور قابل توجهی متوجه شدیم که غذاهای پرفیبر مانند میوه‌ها و سبزیجات باعث تقویت باکتری‌های سالم روده می‌شوند که می‌توانند التهاب را کاهش دهند. تاکید بر فیبر و چربی های سالم باید بخشی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی همه باشد.

بررسی شواهد قبلی نشان داد که افزایش 14 درصدی خطر سرطان روده بزرگ با الگوی غذایی ناسالم از گوشت قرمز و فرآوری شده بیشتر، الکل، کربوهیدرات های تصفیه شده و نوشیدنی های شیرین مرتبط است.

همان بررسی نشان داد که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ با مصرف بیشتر میوه ها، غلات کامل، حبوبات، سبزیجات، شیر و سایر محصولات لبنی 17 درصد کاهش می یابد.

محققان افزودند که برای بررسی کامل تاثیر رژیم غذایی بر سرطان روده بزرگ به آزمایشات بالینی بیشتری نیاز است.

امی رینولدز، دانشیار و دانشیار، گفت: «در حالی که نتایج ما امیدوارکننده است، باید کار بیشتری با تمرکز بیشتر بر تغذیه در محیط‌های بالینی با استفاده از نشانگرهای زیستی تغذیه‌ای انجام شود تا رابطه بین رژیم غذایی و سرطان دستگاه گوارش [معده-روده] را بهتر درک کنیم». اپیدمیولوژیست بالینی در فلیندرز. ما باید درک کنیم که چگونه الگوهای غذایی مختلف ممکن است بر خطر ابتلا به سرطان های گوارشی تأثیر بگذارد.

محققان خاطرنشان کردند که سرطان های دستگاه گوارش – مری، معده، لوزالمعده، سرطان روده کوچک، کولون، رکتوم و مقعد – مسئول یک مورد از هر 4 مورد سرطان و 1 مورد از هر 3 مرگ ناشی از سرطان در سراسر جهان هستند.

ملاکو گفت: “با افزایش آگاهی در مورد سرطان روده، تحقیقات ما به عنوان یادآوری به موقع از قدرت تغذیه در پیشگیری از بیماری است.” “با پایبندی به شیوه های تغذیه سالم، می توانیم گام های پیشگیرانه ای در حفظ سلامت بلندمدت خود برداریم.”

ملاکو افزود: «با افزایش تعداد سرطان‌های دستگاه گوارش، مانند سرطان روده، که در سراسر جهان تشخیص داده می‌شود، و در افراد زیر 50 سال به طور فزاینده‌ای تشخیص داده می‌شود، زمان اقدام برای محافظت از سلامت دستگاه گوارش افراد فرا رسیده است.»

منبع:usnews

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.