- تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶
- کد خبر : 853 چاپ خبر
خوردن غذاهای فوق العاده فرآوری شده می تواند به ران شما چربی اضافه کند
تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن مقدار زیادی غذاهای فوق فرآوری شده با تجمع چربی در ران ها مرتبط است که به نوبه خود احتمال ابتلا به آرتروز در زانوها را افزایش می دهد. دکتر زهرا آکایا، سرپرست تیم تحقیق و رادیولوژیست، که این تحقیق را در دانشگاه انجام داد، گفت: «در جمعیت بزرگسالی
تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن مقدار زیادی غذاهای فوق فرآوری شده با تجمع چربی در ران ها مرتبط است که به نوبه خود احتمال ابتلا به آرتروز در زانوها را افزایش می دهد.
دکتر زهرا آکایا، سرپرست تیم تحقیق و رادیولوژیست، که این تحقیق را در دانشگاه انجام داد، گفت: «در جمعیت بزرگسالی که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو یا لگن هستند، اما بدون آن، مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با افزایش چربی در عضلات ران مرتبط است. کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF).
تیم او این یافته ها را روز چهارشنبه در شیکاگو در نشست سالانه انجمن رادیولوژی آمریکای شمالی (RSNA) ارائه کرد.
غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی های اشباع، نشاسته و قندهای افزوده ساخته می شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده ای از افزودنی ها هستند تا آنها را خوشمزه تر، جذاب تر و پایدارتر کند، از جمله رنگ ها، امولسیفایرها، طعم دهنده ها و تثبیت کننده ها.
به عنوان مثال می توان به محصولات پخته شده بسته بندی شده، غلات قندی، محصولات آماده برای خوردن یا گرم کردن و کلمدهای اغذیه فروشی اشاره کرد.
همانطور که تیم Akkaya توضیح داد، مدتهاست که درک شده است که سلامت عضلات ران در ایجاد آرتروز در زانو نقش دارد. تجمع چربی در داخل ران با احتمال بیشتری برای آرتریت زانو مرتبط است.
آکاکایا در گزارش خبری RSNA گفت: کاهش عضلات ران “به طور بالقوه با شروع و پیشرفت آرتروز زانو مرتبط است” و “در تصاویر MRI، این کاهش می تواند به عنوان انحطاط چربی عضله دیده شود، جایی که رگه هایی از چربی جایگزین ماهیچه می شود. الیاف.”
برای اینکه ببینند رژیم غذایی چه نقشی در همه این موارد ایفا می کند، تیم UCSF از تصویربرداری پزشکی برای اندازه گیری سطح چربی در ران های 666 نفر استفاده کرد. میانگین سنی شرکت کنندگان 60 سال بود و زمانی که وارد مطالعه شدند هنوز تحت تاثیر آرتروز قرار نگرفتند.
به طور متوسط، حدود 40 درصد از رژیم غذایی شرکت کنندگان از غذاهای فوق فرآوری شده تشکیل شده بود.
محققان دریافتند که با افزایش میزان مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده، میزان چربی داخل عضلانی در ران آنها نیز افزایش می یابد.
این رابطه صرف نظر از چاق بودن یا نبودن فرد، میزان کالری مصرفی در روز، میزان ورزش یا درآمد و تحصیلاتش صادق بود.
آکایا گفت که آگاهی دادن به مردم که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است آرتروز را تشویق کند می تواند ارزشمند باشد.
او خاطرنشان کرد: “استئوآرتریت یک مسئله بهداشت جهانی به طور فزاینده ای شایع و پرهزینه است. این بیماری بزرگترین عامل هزینه های مراقبت های بهداشتی غیر مرتبط با سرطان در ایالات متحده و در سراسر جهان است.”
تیم او گفت که تغییرات شیوه زندگی – از جمله کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده – می تواند به پیشگیری از این بیماری ناتوان کننده کمک کند.
از آنجایی که این یافتهها در یک جلسه پزشکی ارائه شدهاند، باید آنها را تا زمانی که در یک مجله معتبر منتشر شود، مقدماتی در نظر گرفت.
منبع:usnews
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0